Sandefjord Ballklubb

Dugnad

Dugnad

Vi trenger din hjelp!

Sandefjord Ballklubb er som de fleste andre idrettsklubber i Norge avhengig av frivillig hjelp i forbindelse med forskjellige arrangementer, for at hjulene skal gå rundt. Hvert år får vi inn flere hundre tusen kroner i forbindelse med dugnads-arbeid. Midlene er med på å holde aktivitetsnivået oppe og medlems- og treningsavgiften nede.
Uten disse midlene ville kontingentene våre vært mange tusen kroner høyere!

I tillegg til at dugnad skaffer livsviktige midler til klubben, er det også en fin måte for deg som foreldre å møte andre i og rundt klubben. Du blir endel av fellesskapet og er med på å legge til rette aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.


Dugnad er frivillig.
Vi vet at hverdagen er hektisk, og at noen timer dugnadsarbeid kommer på toppen av alt annet man skal rekke. Styret prøver etter beste evne å synliggjøre behovene før hver sesong, og fordele oppgavene på de forskjellige lagene. På den måten kan man tidlig se når klubben trenger din hjelp, og du kan legge planer deretter.

I dag ligger veldig mye av dugnadsjobben på styret og noen få andre ildsjeler. Vi forventer ikke at alle kan legge ned 100 timer i måneden i klubben, men vi trenger flere som bidrar litt mer en kun på oppsatt dugnadsvakt.
Har du kapasitet til å bidra litt ekstra, ta gjerne kontakt med noen i styret.
Dugnad

Dugnad, dovning, frivillig felles innsats, uten betaling, for å hjelpe en nabo eller andre med et arbeid som man vanskelig kan greie alene. Gammel norsk skikk. Også ofte om felles arbeidsinnsats innen et boligområde, et idretslag, en forening el.l.

 

Sandefjord Ballklubb | Postboks 17, 3201 Sandefjord | Sportsveien 25, 3224 Sandefjord
Org. nr. 969 977 966 | Klubb nr. 070 600 016
E-post:
post@ballklubben.no | Web/support: web@ballklubben.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift